Psst.. while you're here.. Don't forget to check the Recent Topics or to make someone happy by answering any of the Unanswered Topics


Nieuwe Nike

Oh yeah! Hangout for Chilli Lovers! 🌶 Beginners and pros in a lovely mix!
Ulysses Isaiah
Posts: 6
Joined: Wed May 29, 2019 5:05 am

Nieuwe Nike

Wed May 29, 2019 5:16 am

Naar verwachting volgende maand uit te Air Max One brengen, hebben we net vernomen dat de Nike LeBron 15 Fruity Pebbles in de zwarte colorway ook in de maten van de middelbare school zullen verschijnen. Hier brengen we u een kijkje naar de schoen in de sizing van de basisschool die er identiek lijkt uit te zien de heren versie. Deze Nike LeBron 15 is uitgerust met een veelkleurig BattleKnit-bovenwerk met contrasterende zwarte details aan de veters, de enkel, de lipjes op de tong en de hielen en de tussenzool. Een ijzige blauwe doorschijnende buitenzool maakt het plaatje af. Bekijk de sneaker hierboven en ga snel op zoek naar officiële foto's. Als je op 12 april vrijgeeft, grijp je dan een paar?

Het La Requin-thema komt dit jaar terug op Nike-modellen, te beginnen met de Nike Air Max Plus La Requin die je hierboven ziet. Het thema begon in 2016 toen Nike een Nike Air Airmax 2017 Max Plus La Requin-pakket liet vallen waarvan gezegd werd dat het geïnspireerd was door haaien. In 2018 laten ze weer een nieuwe Air Max Plus op La Requin vallen, maar dit keer op een compleet andere manier. Dit jaar komt Nike Air Max Plus La Requin gekleed in een Hyper Blue, Nieuwe Nike Black en Total Orange kleurenschema. De schoen bestaat uit een op zwart gebaseerd bovenwerk dat wordt gemarkeerd door de blauwe, gele en oranje print die overal te zien is.

Andere kenmerken van de schoen zijn de leren tongetiketten, 3M-details en de tussenzool van wit en zwart. De "La Requin" die zich vertaalt naar het thema "De haai" wordt gemarkeerd met een haaientandpatroon aan de bovenkant. De Nike Air Max Plus La Requin komt op 24 maart uit in Frankrijk. Als / wanneer deze een Amerikaanse releasedatum krijgen, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Volgende week verschijnen officiële foto's van de Nike 2017 Dames Nike LeBron 15 Fruity Pebbles. LeBron debuteerde de Fruity Pebbles-colorway van de LeBron 15 vorige maand. Said om geïnspireerd te worden door zijn favoriete ontbijtgranen, de schoen wordt geleverd met een battleknit bovenwerk dat eigenlijk bedekt is met een meerkleurig thema om het graan in een witte kom na te bootsen. Extra wit wordt gebruikt voor de veters, het halsgedeelte, de treklipjes en de tussenzool, terwijl een ijzige doorschijnende buitenzool het ontwerp helemaal compleet maakt. Bezig met zoeken voor $ 185, op zoek naar de Nike LeBron 15 Fruity Pebbles bij bepaalde Nike-winkels en online op 30 maart.

Andere details zoals een off-court utility-look worden gezien met een magnetisch patroon met patroon, terwijl een witte tussenzool en de grote zak met luchtbellen in de hak het ontwerp helemaal completeren. Kijk voor deze colorway van de Nike Air Force 270 bij bepaalde Nike-winkels en online vandaag voor $ 160. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws, releasedata en waar je je favoriete kicks kunt kopen. DeMoz DeRozan debuteerde gisteravond in de gloednieuwe Nike Kobe AD NXT 360-gok, en het is de volgende versie van Kobe Bryant s basketbalschoen voor na het pensioen.

Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de Nike 2018 nieuwste sneakernieuws, releasedata en waar je je favoriete kicks kunt kopen. Nike Air Max Day 2018 Release Guide 21 maart 2018 Nike heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om de maand maart tijdens de viering van Air Max Day (26 maart). Dit doen ze door oude, klassieke sneakers terug te brengen en gloednieuwe silhouetten te debuteren met nieuwe technologie. 2018 wordt benadrukt door nieuwkomers waaronder de Air Max 270, Air VaporMax 2.0 en de Air VaporMax 97, en natuurlijk de Air hybrid Air Max 1/97 Sean Wotherspoon Image die twee van de beste Air Max-modellen aller tijden combineert.


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Growing Chilli”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests